zwanger

Happy Mommy-to-be Event • Anita Maternity

Toen ik voor dit Anita Maternity event een uitnodiging kreeg dacht ik eigenlijk maar 1 ding: daar moet ik bij zijn! Omdat ik tegen het eind van mijn zwangerschap loop is het niet heel verstandig meer om ver van huis te rijden in mijn eentje. Vandaar dat mijn allerliefste lief mij op zijn vrije zondag naar Zandvoort heeft gereden zodat ik bij een super leuke dag vol activiteiten, gezelligheid en voorlichting kon zijn. Ik heb onwijs genoten en kennisgemaakt met andere zwangere bloggers, het merk Anita en tal aan andere zaken als hypnobirthing en zwangerschapsmassage. Ik heb het mega naar mijn zin gehad en wil graag met jullie delen wat er deze dag allemaal voorbij kwam.

Ik merk wel echt dat ik nu ‘topzwaar’ ben. De foto’s die gemaakt zijn zijn redelijk confronterend en als ik heel eerlijk ben, vind ik mezelf nu echt niet mooi meer. Maar goed, als alles een beetje meezit ben ik over een week of 4 een stuk minder ‘bol’. Ik houd onwijs veel vocht vast en kan inmiddels mijn ringen niet meer om en pas welgeteld nog twee paar schoenen (waaronder mijn trusted Birkies, hoe sip is dat?). Ik houd me eraan vast dat dit waarschijnlijk voor de meeste hoogzwangere vrouwen niet veel anders is. Je moet wat hé? #pregnancyproblems

In ieder geval, deze dag was top! Afgezien van het feit dat ik volgens mij wel 20x op en neer gehobbeld ben naar de toiletten, omkleden me heel veel moeite kostte en dat ik bij thuiskomst niet meer kon zitten, liggen of lopen, was het echt een heerlijke dag. Alle pijntjes en vermoeidheid waren het dubbel en dwars waard. We hebben onwijs fijne voorlichting gehad over hypnobirthing van Georgina Kwakye, een top zwangerschapsworkout van WordFit.be gedaan, heerlijk gebruncht bij Safari Lodge, een ontspannende massage van QoQo ontvangen en deelgenomen aan een fotoshoot waarvoor we onze buikjes in de nieuwste collectie van Anita Maternity mochten hijsen. Maar we hebben ook vooral veel gekletst, gelachen en het super gezellig gehad!

Ook gingen we niet met lege handen naar huis, integendeel! Ik schaam me bijna zo verwend ben ik. Tal aan onwijs fijne en handige producten zaten in wel 3(!) verschillende goodiebags. Een kleine greep uit de selectie: een positiebadpak van Anita Maternity, een voedingsbh met slip van Anita Maternity, een buikband van Anita Maternity (dat ding is hemels, maar daarover binnenkort meer op mijn Instagram), een sportbh van Anita Maternity, een sportlegging van Tame the Bull en allemaal super mooie en handige babyspulletjes. Het leek wel mijn verjaardag!

Echt onwijs bedankt aan alle leuke meiden die er waren en natuurlijk de organisatie die met heel veel zorg en enthousiasme deze dag verzorgd hebben! De foto’s zijn gemaakt door Annebel Eppinga en onderstaand nog een video van deze dag gemaakt door Daphne Ponsteen.

Liefs,
Esmee

You Might Also Like

 • Kimberley
  11/09/2017 at 11:41

  Ohhh dat ziet er zo leuk en gezellig uit! En gurl, je bent echt prachtig zwanger! Hopelijk mag ik er ook zo gorgeous uit zien als ik zwanger ben! En wat gaat het snel zeg… Nog maar een maandje tot jullie prachtige kleine er is!

  xx

  • Esmee
   11/09/2017 at 12:02

   Dat was het ook echt! Fijn dagje en wat is het strand toch een heerlijke plek. Hahah lief, dankjewel! Maar misschien heb ik het niet helemaal goed verwoord, het gaat niet puur en alleen om hoe ik eruit zie maar ook hoe ik me voel. Dat vocht vasthouden is echt naar en het is wel echt een beetje stom dat ik nog maar 5% van m’n kleding aan kan 😛 Op m’n buik ben ik nog steeds wel trots gelukkig! Maar idd, het gaat zo snel! Can’t wait hihi xxx

 • Oui Nathalie
  11/09/2017 at 14:52

  Wat ziet dit er als een heerlijke onvergetelijke dag uit!
  Heel leuk:-)

  Liefs, Nathalie

  • Esmee
   15/09/2017 at 06:27

   Ja was geweldig! xxx