fashion zwanger

bumpstyle • 001

Jongens, kijk nou toch even! De buitenwereld kan er ook niet meer omheen. Er zit echt een minimensje in mijn buik. Ik vind het fantastisch maar ook heeeel gek soms. Dat dat zomaar kan. En ik word gewoon mama! Ik merk echt dat ik met de dag ronder word. Mijn favo high waist jeans kan ik al weken niet meer aan (serieus, na week 5 zeiden die okdoei). Ik vond mezelf fashionable aankleden altijd al een hele uitdaging, wel een leuke, maar toch. Nu ik zwanger ben vind ik het nog lastiger. Maar, soms heb je een good hair day, is je outfit on point en mag dat op de foto. Onnie?

Mijn heerlijkste nieuwe aanwinst is deze trui van Lotte Oudshoorn Design. Ik ging eigenlijk voor de gele variant, maar die was er even niet meer (je voelt ‘m vast wel aankomen, die komt er nog wel :P). Ik ben helemaal geen roze type, maar deze vond ik echt fantastisch. Hij zit perfect en is heerlijk zacht. Plus hij past precies in het plaatje van mijn voornemen om meer local en eerlijke fashion te shoppen. In Gouda kan dat zo goed! Er zitten heel veel leuke winketjes waaronder “Onze Nieuwe Winkel” waar je LOD kan shoppen en terecht kan voor heerlijke babykleding. Ik denk dat je mij daar nog vaak gaat vinden, hihi.

De outfitpost, in een ‘nieuw jasje’! Letterlijk, haha. Ik vind het nog steeds leuk om dit soort dingen te delen op mijn blog, dus dat blijf ik ook lekker doen.

Liefs,
Esmee

Trui- LOD | Metallic rok – C&A | Gouden kettinkje – H&M

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Tineke
  04/05/2017 at 06:49

  Halloo, je ziet er geweldig uit! Altijd trouwens (hoe doe je dat?) Asos heeft hele leuke zwangerschapskleding, misschien zit er daar iets voor je bij?

 • Reply
  Anna Maria
  04/05/2017 at 08:02

  Het staat je goed!! Ik moet zeggen dat ik nu bij week 34 het wel echt lastig vind. Maar dat komt ook omdat alles op mijn buik niet prettig vind. Ben benieuwd hoe jij tegen die tijd je kleed 🙂

 • Reply
  Lana
  04/05/2017 at 08:51

  Wauw wat zie jij er mooi uit! Heel fashionable ook, love it! Lijkt mij ook heel gek en zeker een leuke nieuwe uitdaging. Nog gefeliciteerd :)!

 • Reply
  Esmee D
  04/05/2017 at 12:45

  Hahah thanks Tineke, lief!! Ik heb al wat dingetjes van Asos en Boohoo. Thanks voor de tip! Ga nog eens neuzen hihi.

 • Reply
  Esmee D
  04/05/2017 at 12:46

  Dankjewel! Snap ik meteen, ik vond het heel vroeg al niet meer prettig iets op m'n buik te hebben. Dus nu heb ik allemaal van die dingen die je er helemaal overheen kan trekken :') haha! Ik ben ook benieuwd! Soepjurken here I come ;p!

 • Reply
  Esmee D
  04/05/2017 at 12:47

  Thanks Lana! Dat is het ook echt, zo lastig af en toe! Ik heb vaak ook gewoon stretch-jurkjes aan, lekker simpel en zit fijn.

 • Reply
  By-Evelien
  05/05/2017 at 07:03

  Wat een geweldige outfit! Heel vrolijk <3
  Ik vind de trui heel tof, liefde voor roze.
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Antel Muça
  05/05/2017 at 21:37

  Pretty look and so cute pics!
  Have a nice day!
  Blamod
  http://blamod.com

 • Reply
  Esmee D
  06/05/2017 at 09:54

  Thanks so much <3!!

 • Reply
  Esmee D
  06/05/2017 at 09:54

  Aw dankjewel! De trui is echt m'n nieuwe favo. De gele wacht op me hihi. xx <3

 • Reply
  Kimberley Bergman
  19/05/2017 at 09:44

  Looking stunning babe! En roze staat je zo tof! Was mijn kleur niet maar nu inmiddels a little addicted. Zo vreemd! Maar echt, you rock that baby bump en still looking as fashionable as always! Hoop dat ik je dat ooit na kan doen hahaha!

  Liefs.

Leave a Reply