fashion zwanger

bumpstyle • 002

Whoo, halfway there! Bijna dan.. nog een paar dagen en ik mag de 20 weken mijlpaal afstrepen. Super leuk en spannend tegelijk. De eerste babymeubeltjes stromen binnen en er komt steeds meer structuur in het beginnende ‘babyhoekje’. Ik kan niet wachten om alles helemaal leuk in te gaan richten en te organiseren. Ik kijk zo uit naar m’n allereerste babywasje (zo’n zwangerschap doet rare dingen met je). Ik wacht er nog maar wel even mee, want waarschijnlijk ga ik alles tijdens m’n verlof nog zo’n 6 keer wassen, opnieuw opvouwen en misschien zelfs wel strijken (nice to know: ons strijkijzer staat al ongeveer 2 jaar onaangeraakt in de kast). Ik bereid me voor op hysterische nesteldrang. Bring it on.


Normale kleding wordt steeds lastiger, maar ik vertik het om alleen in positie-gewaden te lopen (nu weet ik best dat er ook leuke positiekleding bestaat, maar ik vind het tot nu toe vies tegenvallen). Ik leef dus momenteel onder het motto ‘rekt het niet dan scheurt het wel’. So far so good. Ik zei altijd “Ik ga zeeeker niet zo’n spijkerbroek met band dragen, no way no how..”. Maar nu, na ongeveer 20 positiepanty’s kapotgetrokken en versleten te hebben, moet ik toegeven dat ik er stiekem wel aan toe ben. Lord help me. Mocht iemand de gouden tip hebben voor de ultieme, hippe, positiespijkerbroek, share your wisdom!Voor nu trek ik nog even een stretch-jurkje uit de kast en hijs ik mezelf in een positiepanty, joe!Liefs,
Esmee

Bloemenrok: Primark | Kanten shirtje: H&M | Zonnebril: Primark | Schoenen: Dr. Martens

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Sandra
  19/05/2017 at 12:38

  Geen tips helaas, maar wat een leuke outfit heb je aan op de foto's. 🙂

 • Reply
  Corinne
  19/05/2017 at 14:19

  Haha, tja, ik kan je ook geen tips geven. Maar ik kan je wel zeggen, dat je er prima uitziet! Geniet van je zwangerschap (ook in gescheurde kleding).

 • Reply
  Mirjam
  19/05/2017 at 18:54

  Wat een ontzettend leuke outfit draag je hier! Geen tips helaas. Heb er wel eentje gedragen, maar was er ook echt niet dol op.

 • Reply
  Astrid - IkhouvanBeauty
  19/05/2017 at 19:48

  Je ziet er stralend uit hoor! Enne, ik woonde zowat in een skinny positie jeans van mama licious (met band!) en die stond echt supergaaf. Mooi sterak stretchtopje erbij en je bent good to go.

 • Reply
  KIM
  20/05/2017 at 04:33

  Rekt het niet dan scheurt het wel hahaha geweldig!! Positiekleding, tsja daar ga ik mijn woorden maar niet aan vuil maken 😉 Ik heb het met mijn 2 zwangerschappen gedaan met broeken van H&M. Die zaten voor mij perfect. Deze outfit staat je trouwens geweldig, onwijs leuk!

 • Reply
  HippieHappyHousewife
  20/05/2017 at 18:11

  Haha leuk geschreven. Ik vond de broeken van H&M altijd wel leuk. En verder idd stretch is the new black ??

 • Reply
  Esmee D
  21/05/2017 at 08:42

  Dankjewel! <3

 • Reply
  Esmee D
  21/05/2017 at 08:51

  Hahaha stretch is the new black, hear hear! Ik zag dat je ook uit Enschede komt, super leuk! xx

 • Reply
  Esmee D
  21/05/2017 at 08:52

  Hahaha je moet wat, toch? Ik vind het om te huilen.. Asos heeft soms nog wel leuke dingen. Maar ik vind online broeken bestellen zo 'gevaarlijk'. Nog maar eens naar H&M dan binnenkort.. kon er laatst niet zoveel vinden. Dankjewel <3!

 • Reply
  Esmee D
  21/05/2017 at 08:52

  Oh Mamalicious was ik helemaal vergeten! Ga ik checken, thanks! xx

 • Reply
  Esmee D
  21/05/2017 at 08:53

  Ah lief, dankjewel! En de gescheurde kleding wordt wel gerecycled haha 😉

 • Reply
  Esmee D
  21/05/2017 at 08:53

  Thanks!! Ik moet er tegenaan lopen ben ik bang.. Voor nu heb ik nog een voorraad panty's 😛

Leave a Reply