fashion zwanger

bumpstyle • 003

Nu het iets minder warm is, ik weer een beetje bijgeslapen ben én ik een nieuw spijkerjasje scoorde bij de Bershka, vond ik het wel weer tijd voor een nieuwe look. Wederom is mijn buik gegroeid en schrok ik na de tijd een beetje van het resultaat. Ik word echt bol! Holy crap! Ik denk dat ik me vast ga voorbereiden op de “weet je zeker dat het er geen twee zijn?” en de “zo, jij gaat vast ieder moment bevallen!” opmerkingen. I’m ready (maar niet echt), bring it on (please be nice).

Het viel me op dat ik de laatste tijd erg veel roze aantrok/kocht. Jullie ook? Dat had dus helemaal niets te maken met het geslacht van ons kleintje. Of misschien ook wel (zo van: niet voor baby dus dan maar voor mezelf?). Ik vond het gewoon opeens een fijne kleur. Vandaag had ik zin in totaal iets anders. Niet zo soetsappig en een beetje stoer. Ik moet me immers ook een beetje gaan voorbereiden op het jongensmama-zijn. Dit is een outfit die ik ook zomaar aan zou trekken als ik niet zwanger zou zijn. En waarschijnlijk ga ik dat ook nog wel doen.

Eerlijk is eerlijk. Dit grijze jurkje zit eigenlijk te strak. Toen ik gewoon nog ‘in vorm’ was zat hij al behoorlijk second-skin-like en nu helemaal. Eigenlijk past ‘ie me gewoon niet meer. Maar.. hij is nog niet gescheurd, dus ik vind stiekem dat het nog wel kan. Toch jongens? …toch?? (help a sista out).

Liefs,
Esmee

Oversized spijkerjas: Bershka | Rood-wit gestreept shirtje: Zara | Jurkje: Zara | Zonnebril: H&M 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anna Maria
  04/06/2017 at 16:48

  Het staat je erg goed, en ik had ook een hele grote buik voor mijn gevoel. Gek genoeg ik mis hem helemaal niet.

 • Reply
  Esmee D
  04/06/2017 at 17:04

  Ik vind het nu nog wel leuk, maar denk over een week of 10 niet meer 😛 Geloof direct dat het echt een opluchting is als je bent bevallen!

 • Reply
  Unknown
  05/06/2017 at 09:55

  Je ziet er prachtig uit! Maar als zwangere staat alles mooooooooi en is alles geoorloofd, dus profiteer daar nu maar lekker van 😀

 • Reply
  Elodie HERIN
  05/06/2017 at 10:47

  Oh ! you are so cute my pretty! I love everything on this look!
  See you soon, http://eloonly.com

 • Reply
  Esmee D
  05/06/2017 at 11:13

  Aw thanks! Hahah als dat zo is tover ik NU nog mijn witte legging & crocs combi uit de kast ;p!

 • Reply
  Esmee D
  05/06/2017 at 11:13

  Aw thank you so much :)! xox

 • Reply
  Judith Droog
  05/06/2017 at 13:24

  Tsss…mijn comment staat als 'unknown'. Als jij de drang hebt om witte leggings met Crocs te dragen, dan doen die hormonsters jou niet veel goeds! Maar al trek je het aan, staat het nergens naar….je komt er gewoon mee weg. Dat is het privilege die zwangerschap met zich meeneemt. Dus als je echt de drang niet kunt weerstaan…(doe maar niet whaha!)

 • Reply
  Esmee D
  06/06/2017 at 17:20

  Hahahaha! Goed om te weten dat jij het was ?! Ik heb (thank god) geen witte leggings en ook geen crocs hihi. Maar zodra die drang zich aandoet, laat ik het je weten ?

Leave a Reply