lifestyle

DIY: Easy Christmas wreath

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben een bijzonder slechte DIY’er. Ik vind het ontzettend leuk om te doen maar vaker lukken mijn projectjes niet dan wel. Zodra iets te ingewikkeld wordt, er zaagwerk aan te pas komt of ik meerdere dagen bezig ben, haak ik sowieso al af. Mijn hartje gaat sneller kloppen van super simpele knutsel-DIY’s die ik in een half uurtje of minder in elkaar flans. En ik zou ik niet zijn als ik deze easy peasy projectjes niet met jullie zou delen. Deze keer: de mega easy christmas wreath.

Benodigdheden:
Wreath (krans in het Nederlands) – Deze zijn op veel verschillende plekken te koop maar deze kocht ik bij Sostrene Grene.
Kerstboom takjes – Ik scoorde de mijne bij de lokale bloemist.
Dennenappels – Van de Action, een hele zak voor 99 cent.
Lijmpistool – Ook van de Action, werkt prima.

Stappen:
Ja komt ‘ie weer hoor, super slechte DIY’er hier. Normaal gesproken behoor je de stappen vast te leggen, right? Nou voor mij was er maar 1 stap: lijmen. Dus wat je doet is letterlijk lijm op de krans smeren, de takjes erop leggen (even goed vasthouden/aandrukken want ze zitten pas echt vast als de lijm is opgedroogd). Vervolgens doe je hetzelfde met de dennenappels et voila. Christmas wreath done! Je kunt zo veel en zo weinig takjes en dennenappels erop flansen als je wil maar wij houden wel van minimalistisch. Vandaar dat ik ‘m zo gelaten heb.

Hij staat in ieder geval super leuk in huis. Ik wilde ‘m eigenlijk aan de voordeur hangen maar daar hangt helemaal geen haakje of iets dus nu hangt ie aan het raam in de woonkamer. Ook goed!

Wat het volgende projectje wordt weet ik nog niet. Maar dat wordt vast weer net zo’n knaller so stay tuned ;P.

Liefs,
Esmee

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply