baby zwanger

Gender reveal party • IT’S A BOY!

Wie me volgt op Instagram weet het al. Maar voor iedereen die nog geen idee heeft: onze kleine baby is een jongetje! Yay! Ik weet het al zo lang beste mensen. En het was zo lastig om het voor me te houden! Onvoorstelbaar. Omdat ik sowieso een feestje wilde geven voor ons kleintje was de keuze voor een gender reveal snel gemaakt. We zijn nog niet zo lang geleden naar het westen verhuisd vanuit Enschede en ik mis m’n familie en vrienden soms echt enorm. Hoe leuk was het dat ze er (bijna) allemaal bij waren 28 mei! En als klap op de vuurpijl zijn er ook nog onwijs toffe foto’s gemaakt. Ik kan m’n geluk niet op.


Iets in mij weet: gender reveal feestjes en babyshowers zijn over-the-top Amerikaans en uitermate cliché. Maar wat heb ik genoten van alle voorbereidingen, het inslaan van roze en blauwe party-items en de voorpret van de confetti reveal. Zoiets kan eigenlijk alleen maar misgaan, toch? Maar het ging goed! Ik kreeg weliswaar maar 1 confetti’tje in m’n mond en de rest ging precies de goeie kant op. Hulde!

Het was erg druk en veel ging die dag langs me heen. Ik was vooral aan het rondrennen met drankjes, cupcakes en suikerspinnen. Graag had ik met iedereen nog even bijgekletst, maar dat was gewoonweg niet te doen. Ik zal nooit vergeten dat iedereen er voor ons was en met ons mee juichte voor onze ongeboren baby. Zo dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen. Echt!

Voor deze gave foto’s schakelde ik Marrie Hoogakker in. En hoe leuk zijn ze geworden? Ga jij ook een gender reveal feestje geven (of misschien wel een heel ander feestje) of wil je gewoon leuk op de foto? She’s your gal. Haar werk kun je hier checken: http://www.marriehoogakker.com. Ik zeg doen!

Liefs,
Esmee

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Nathalie Slingerland
  07/06/2017 at 06:08

  Heeeel leuk zo'n onvergetelijk feest! De voorpret alleen lijkt me al geweldig! 🙂
  Geniet nog van je zwangerschap en nogmaals gefeliciteerd met je babyboy ?

 • Reply
  Judith Droog
  07/06/2017 at 07:40

  Wat heerlijk dat je zo hebt genoten van iets wat voor jullie zo speciaal en kostbaar is. Niets mooiers dan die belangrijke elementen in je leven te delen met de mensen die je dierbaar zijn. En ja…ook ik woon in het westen en mis mijn familie vaak, des te meer koester ik die belangrijke momenten. Je hebt er weer een onvergetelijke herinnering bij! En gefeliciteerd met jullie baby-boy! Ik had bij mijn laatste zwangerschap ook heel graag een genderreveal willen doen. Maar Sander is daar echt niet van. Ik ben niet van de babyshowers, daar heb ik werkelijk waar helemaal niets mee! Ik ben dan ook zo blij dat geen van mijn vriendinnen het in haar hoofd heeft gehaald dit voor mij te organiseren, want daar zou ik zooow niet blij van zijn geworden haha! Uitnodigingen voor babyshowers sla ik ook altijd af. Ik doe er pertinent niet aan! Zorg er eerst maar voor dat die baby gezond en wel ter wereld komt.

 • Reply
  tineke
  07/06/2017 at 07:45

  Aah wat leuk dat je zulke mooie foto`s hiervan hebt! Ik vind het zo leuk dat jullie ook een jongetje verwachten. Jongens zijn geweldig!
  Liefs

 • Reply
  Anna Maria
  07/06/2017 at 10:55

  Het is een mooi moment om alle vrienden en familie te zien denk ik! Ik zelf heb het niet gedaan, maar wij zijn dan ook niet zo van de feestjes enz.

 • Reply
  Esmee D
  09/06/2017 at 07:16

  Het was echt super! En idd de voorpret was ook zoooo leuk. Vooral omdat het nog zo'n geheimpje was hahah. Dankjewel <3!

 • Reply
  Esmee D
  09/06/2017 at 07:17

  Jaaa, ben er ook echt zo blij mee! Deze gaan we sowieso goed bewaren. Hihi jaa, boys rule! Misschien kom ik nog wel eens bij je aankloppen voor advies! xxxxx

 • Reply
  Esmee D
  09/06/2017 at 07:19

  Ja dat was het! Ik vind onze eigen feestjes vaak ook heel stressvol en druk maar het is achteraf toch altijd leuk :)!

 • Reply
  Esmee D
  09/06/2017 at 07:21

  Ja het was echt een topdag, ook al was het heel erg druk! Nu ff rustig aan met de feestjes 😉 hihi. Begrijpelijk ook! Nederland is maar klein maar toch voelt die afstand soms als heel ver he? Ik vind het ook altijd een onderneming om "helemaal" naar Twente te moeten haha. En babyshowers, tja, die hoeven van mij ook niet zo nodig. Al snap ik wel dat heel veel mensen ze leuk vinden. Van mij hoeven die overdreven hoeveelheden cadeautjes ook niet zo nodig. Onze baby is nu al zo verwend! Fijn dat je vriendinnetjes hebt die je zo goed kennen. En inderdaad, nu eerst maar even bevallen, daarna weer feest :P!

 • Reply
  Rebecca
  11/06/2017 at 16:46

  Wat een prachtige foto's! Heel mooi om dit moment zo goed op de foto te hebben. IK ben niet zwanger en we zijn dit ook nog even niet van plan maar is het heel raar als ik zeg dat ik echt zin heb in de gender reveal party, haha. Het lijkt me zo leuk!

 • Reply
  Esmee D
  11/06/2017 at 18:02

  Hahah alles op z'n tijd! Een jaar geleden had ik ook niet gedacht dat ik nu zo'n blogpost zou schrijven 🙂 you never know. Maar tof dat je door onze reveal zin krijgt in je eigen hihi! xx

Leave a Reply