esmeefordayscollab lifestyle

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

Ohhh het is bijna zo ver! Mijn op-een-na-lievelingstijd. Ik zei al eerder dat oktober mijn lievelingsmaand is maar december komt daar heeeel dicht achteraan! Ik ben namelijk gek op kerst, kerst vieren en kerst vreten. Gezellig de kaarsjes aan, overal lichtjes, knus doen op de bank met een dekentje en warme choco. Yes. I laf it. En als het dan ook nog sneeuwt? Even better. Dat het in het leven niet gaat om kerstcadeaus weet ik, maar toch kan ik het ieder jaar weer niet laten om wat kleingheidjes te kopen voor de mensen om me heen. Deze kerst zijn we van de cadeautjes-met-naam en ik laat jullie de leukste zien!

My Lunar Phase poster
Naar aanleiding van de geboorte van Lev mocht ik van My Lunar Phase een mooie poster ontvangen. Maar hoe cool is dit als kerstcadeau? Hij staat geweldig in zijn kamertje en herinnert ons aan de stand van de maan op de dag dat Lev geboren werd. Het was toen volle maan en dat vond ik toen (en nu nog steeds) zo ontzettend bijzonder. Deze poster is niet alleen te bestellen voor de geboortedag van je kindje maar bijvoorbeeld ook voor je eigen verjaardag, trouwdatum of andere bijzondere gebeurtenis in je leven. Ook een ideaal cadeau wanneer je elkaar met kerst (zoals mijn lief en ik) hebt leren kennen ;)!

Leren armband
Een cadeautje voor papa, vriend of hubby, deze leren armband. Ik zocht een stoere variant op de naamketting/armband en vond deze via Etsy. Hij is van kwalitatief, dik leer en je kunt zelf kiezen of je de naam in hoofdletters of kleine letters wil hebben. Wij kozen voor hoofdletters een een positionering aan de zijkant. Maar je kunt er ook voor kiezen om het naam in het midden te plaatsen.

Houten kerstballen van we are Golden
Deze super awesome houten kerstballen met onze namen erin waren een must deze kerst. Ik had ze al voorbij zien komen op Pinterest en na wat Google speurwerk kwam ik uit op de website van we are Golden. Ik hoefde niet lang na te denken of ze lagen in mijn winkelmandje, cadeau voor de familie laten we maar zeggen.

Je kan wel stellen dat onze baby ons leven heeft overgenomen als zelfs de kerstcadeaus zijn naam bevatten. Vinden we helemaal niet erg. Nog steeds zo intens gelukkig met kleine baby Lev en dat dit zijn eerste kerst zal zijn maakt het voor ons nog specialer.

Wat voor cadeaus shop jij voor je loved ones? Let me know! Er moeten nog wat pakjes onder de boom komen ;)!

Liefs,
Esmee

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met My Lunar Phase

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lianne
  15/12/2017 at 09:54

  Eh ik mis een heel belangrijk persoon 😱😂

  • Reply
   Esmee
   15/12/2017 at 10:28

   Wil je ook een kerstbal met je naam erop 😛 :P???

Leave a Reply