esmeefordayscollab op reis

having a good old time(r)

Ik ben slecht in ochtenden. Ik vervloek bijna dagelijks mijn wekker. Zeker in de winter, als het nog donker is, de verwarming nog uitstaat en ik met mijn blote voeten op het ijskoude laminaat moet stappen. Maar.. voor deze dag vond ik het helemaal niet erg om vroeg op te staan. Want een langgekoesterde droom kwam uit: een dagje rijden in een oldtimer. En niet zomaar een oldtimer, maar een super awesome mega cool Volkswagen busje. 
Gewapend met warme (vegan) chocomelk en een picnicmand vol vreten gingen we op pad. In de kou.Want nondeju wat was ’t koud. We besloten naar de kust te rijden, om daar even leuke foto’s te maken. Maar daar waait het natuurlijk ook extra hard, zo door al je lagen kleding heen. Na een paar uur waren we tot op het bot verkleumd en was de warme choco meer dan welkom. Ondanks de kou hebben we een fantastische dag gehad. Je hebt veel bekijks met zo’n busje. Mensen vinden het leuk, stellen vragen en kijken je na. Maar het was vooral heel erg leuk om er zelf een keer in te rijden. Dat was wel even andere koek, zo zonder stuurbekrachtiging en een oud schakel-systeem. But I did it (nouja, soort van dan.. een klein stukje op een landweggetje, haha).

Denk je nu: “aaaah, dat wil ik ook!” Dan kun je via de Volkswagenbus een dagje reserveren. Je hebt dan de keuze uit drie modellen en ze zijn allemaal even cute. Ook als je wil trouwen, een aanzoek wil doen, of gewoon (net als wij) een dagje nagestaard en aangesproken wil worden vanwege je coole vervoersmiddel, kun je daar terecht. Ik zeg doen! Want het is echt super leuk.

Love,
Esmee

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Eva
  21/12/2016 at 09:18

  Wat een mooie foto's en die bus is episch <3!
  x http://www.eveoaks.com/

 • Reply
  Esmee D
  22/12/2016 at 08:37

  Aaah thanks girl <3!! Jaa het busje was fantastisch xxx

 • Reply
  the Famous Spot
  22/12/2016 at 17:46

  Aaaah, dat busje! Het lijkt mij waanzinnig om met z'n busje een rondreis te maken door de Verenigde Staten! Op Pinterest word ik zo wild als ik zie hoe ze die busjes inrichten.

 • Reply
  Floor
  24/12/2016 at 11:34

  Aaaaah wat een onwijs leuke foto's!

 • Reply
  Jamie
  06/01/2017 at 15:55

  Jaloers! Liefde voor VW busjes. De foto's zijn trouwens ook echt super mooi geworden.
  Misschien toch maar is zo'n busje voor een dag huren, thanks voor de tip.

  Liefs,
  Jamie

Leave a Reply