esmeefordayscollab lifestyle

Mini Woonkamer Make-over

Een tijd geleden liet ik jullie onze woonkamer zien. Tegenwoordig ziet deze er net iets anders uit. Vandaar dat ik het tijd vond voor een update. We moesten namelijk een box kwijt in ons toch-al-net-iets-te-kleine appartementje en dat heeft voor wat verschuiving gezorgd. Daarnaast vond mijn vriend een aantal items (zoals bijvoorbeeld het vloerkleed) niet zo mooi en hebben we qua aankleding wat dingen aangepast. Zo smokkel ik bijvoorbeeld steeds meer roze naar binnen en hebben we meer wit in huis. Kijk mee naar het eindresultaat!

Een leuke toevoeging aan ons interieur is deze foto op forex van Fotofabriek.nl. Ik mocht van hen een product uitkiezen en de keuze was snel gemaakt. Althans, in eerste instantie leek een foto op canvas me heel tof, maar gewoon een platte foto op stevig materiaal leek beter in ons interieur te passen. En dat was zo! Deze mooie foto (overigens gemaakt door Patricia Fotografeert, ook een aanradertje!) staat nu te shinen op onze bakkerskast. We zijn er super blij mee en vinden het zo’n toffe herinnering aan mijn zwangerschap. Voordat heel ons huis straks vol staat met baby-kiekjes, hebben wij, papa & mama, ook alvast een plekje geclaimd.

Dit keer was katmodel Jack trouwens nergens te bekennen. Of nou ja, ze lag boven te slapen (weliswaar in het kattenmandje! Wow! Meestal koop je die dingen zodat ze er een keer aan ruiken en vervolgens afkeurend hun neus omdraaien.) Maar ze ligt er de laatste week vaker in. De vorige keer dat ze dat deed was ze ziek, maar nu lijkt ze het gewoon fijn te vinden. Desalniettemin vind ik het erg verdacht dat ze er dit keer niet met haar neus bovenop zat en houd ik haar goed in de gaten.

Anyway, zoek de verschillen! We hebben het welbekende Ikea-kleed omgewisseld voor het welbekende Karwei Varamin kleed, de meubels anders neergezet (want er moest plek komen voor de box) en accessoires toegevoegd om het geheel samenhangender te maken. Ik ben er persoonlijk heel erg blij mee en mijn lief ook. Het lijkt weliswaar ruimer en er is meer plek om te dansen, rond te rennen, te spelen en over de grond te rollen. (Daar is nu voornamelijk Jack heel blij mee, maar wij ongetwijfeld ook als de baby er straks is).

Liefs,
Esmee

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met fotofabriek.nl

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna Maria
  03/09/2017 at 08:55

  Ik vind het zo heerlijk rustig eruit zien! Het zou zo onze woonkamer kunnen zijn 😉

  • Reply
   Esmee
   08/09/2017 at 07:04

   Aw thanks! Leuk om te horen :D!!

Leave a Reply