home lifestyle

thuis in gouda • huiskamer

Zelf word ik altijd heul erg blij van binnenkijken bij mensen, dus het leek mij wel leuk om jullie een klein kijkje in ons ‘nieuwe’ huisje te geven. In hartje Gouda! Het is nog laaaang niet af, maar begint er zeker op te lijken. En nu er nog niet overal babyspullen liggen (waar gaan we subtiel een box verwerken in dit interieur?) vond ik het een goed moment wat foto’s te schieten. Ik was niet de enige, ons katmodel-in-spe was ook erg enthousiast.

Wat ik vooral fijn vind aan dit (tijdelijke) huisje is de hoeveelheid licht. Hoewel ik een vampier van nature ben, vind ik het toch wel erg lekker dat de hele ruimte oplicht door de raambekleding heen. En dan vooral als de zon schijnt. Verder ben ik gek op hout, natuurlijke kleuren en vintage items (oh, en okergeel! hehe). Het kleed dat nu bij de bank ligt is van Ikea, maar ik ben driftig op zoek naar een “echt” vintage exemplaar. Ook onze eetkamerstoelen zijn niet echt eetkamerstoelen, maar van die uitklapbare-6-euro-stoeltjes. Ook daar komt binnenkort verandering in. Maar al met al vind ik het hartstikke fijn thuiskomen en ben ik gelukkig als ik met een kruik en een kopje thee op de bank zit.

De foto’s van mijn meest trouwe volger en waarderend fotomodel krijgen jullie er gratis bij. Ik weet niet wat het is, maar dit gekkie volgt me overal. Zeker als ik ergens mee bezig ben (pakketje uitpakken, opruimen, was vouwen en dus ook foto’s maken) zit ze er bovenop. Het liefst ligt ze zelfs naast mijn laptop te slapen als ik aan het werk bezig ben. En deze crazy cat kan ook nog poseren, haha! Kijk dan hoe ze ervoor gaat zitten/liggen. Niet te doen. Ik ben compleet gesmolten en heb me kapot gelachen. Nu ligt ze heerlijk te snurken van alle opwinding.

Hopelijk vonden jullie deze sneakpeak in ons huisje leuk, de volgende keer laat ik jullie onze slaapkamer zien, maar die heeft nog even wat liefde nodig.

Groetjes!
Esmee

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Nicole
  30/04/2017 at 12:06

  Echt heel mooi! Dat Ikea kleed staat al een tijdje op mijn wishlist haha, leuk is die.
  Mag ik vragen waar dat donkere kastje achter de bank vandaan komt? Ik ben nog op zoek naar een kastje in die stijl voor mijn kamer 🙂

 • Reply
  Travellers of the world
  30/04/2017 at 13:03

  Wat een prachtige woonkamer! Heel mooi ingericht, hij is heel mooi licht. Ik hou ook van hout, dus zou het zelf ook zo in kunnen richten. Leuk model heb je ook :p

 • Reply
  By-Evelien
  01/05/2017 at 08:19

  Wat een fijn plekje! Je hebt het zo gezellig ingericht. <3
  Ik vind je katje ook echt heel cute.
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Esmee D
  01/05/2017 at 08:45

  Dankjewel :)! Hihi. Ja dat Ikea kleed is altijd goed! Heb 'm ook al best lang! Eens in de zoveel tijd is 'ie in de aanbieding. Misschien leuk om in de gaten te houden. Het kastje is vintage, gevonden tijdens een bezoekje aan de kringloopwinkel. Succes met zoeken! xxx

 • Reply
  Esmee D
  01/05/2017 at 08:45

  Ah dankjewel! Hihi. Het model is heel trots 😀 xxx

 • Reply
  Esmee D
  01/05/2017 at 08:45

  Aw dankjewel!! Leuk om te horen :)! xxx

 • Reply
  Anna Maria
  01/05/2017 at 15:17

  Ja hier word ik wel heel blij van! Hier even binnen kijken. Mooi plekje.

 • Reply
  Esmee D
  02/05/2017 at 07:15

  Ah wat tof om te horen! Dankje :)! xxx

 • Reply
  Joanne Maalderink
  02/05/2017 at 09:34

  Wat een super fijne plek! Lekker licht, maar alsnog gezellig 🙂

 • Reply
  Nathalie Slingerland
  24/05/2017 at 05:13

  Wat een geweldig plekje!
  Klein maar fijn, hihi! Herkenbaar, mijn kleine dondersteen loopt ook continu achter me aan in het huis, met foto's maken, op de wc, tijdens het koken. Alles doen we samen?
  Zelf heb ik een jaar geleden ook in de binnenstad van Gouda gewoond en vond het zo leuk!

  Liefs, Nathalie

Leave a Reply