esmeefordayscollab fashion

Win: Een (zonne)bril op sterkte! • Polette [CLOSED]

Eindelijk! Na lang wikken en wegen of ik deze stap zou moeten zetten, heb ik ‘m dan nu genomen. Ik vond dat altijd maar voor oude mensen, zonnebrillen op sterkte. Jeweetwel, van die modellen aan een touwtje en van die mickey-mouse-oren-achtige constructies die je omhoog en omlaag kon ‘flippen’. Lekker praktisch. Kon je mooi switchen tussen je gewone- en zonnebril. Wacht, ik zoek gewoon even een afbeelding, zie hier. Snap je nu wat ik bedoel? Niet om aan te zien. Dat beeld stond daarom ook altijd nog op mijn netvlies gebrand (hehe). Tegenwoordig zijn er hippere modellen op de markt, wist ik veel. Polette wist dat wel, uiteraard, en kwam als redder in nood.

Ik werkte al eerder (met veel enthousiasme) samen met Polette en schreef ook al eerder over mijn zonnebrillenverslaving. Het leek me om deze redenen een uiterst goed idee om weer een samenwerking aan te gaan voor een zonnebril op sterkte. Het bestelproces bij Polette kende ik al en was daarom nog simpeler dan de vorige keer. Ik heb namelijk bij mijn vorige bestelling mijn oogmeting opgeslagen. Die kan ik nu aanvinken wanneer ik een nieuwe bestelling doe. Vet handig. Ook over mijn montuur-keuze hoefde ik niet lang na te denken. Mijn vorige bril was namelijk de ‘Dean View’ en ik was zo blij met dit model, dat ik ‘m nu ook gewoon in zonnebril-vorm heb besteld.

Maar waarom een zonnebril op sterkte? Werkt de combinatie lenzen + gewone zonnebril dan niet? Jawel hoor, heel goed zelfs. Maar zoals ik eerder aangaf, zijn mijn ogen soms echt even toe aan een dagje rust. Ik heb ochtenden dat ik voor de spiegel sta (vloekend, I might add) en met man en macht probeer mijn lenzen in te krijgen. Maar dat doet dan zo’n zeer, dat ik ervoor kies die dag mijn bril op te doen. En als de zon dan schijnt? Dan heb ik dus dikke vette pech. Meestal kom ik op zulke dagen met hoofdpijn aan op m’n werk en heb ik de rest van de dag permanente frons-lijntjes van het knijpen met mijn ogen. Voor die dagen, wilde ik dus een zonnebril op sterkte. Rust aan m’n ogen, ook als de zon schijnt. En die heb ik nu! Hoera!

Genoeg over mij. Door naar het leuke gedeelte, namelijk: ik mag een bril weggeven aan een van jullie! Dat mag een gewone bril zijn, maar ook een zonnebril met of zonder sterkte. Wat jij wil! Het enige dat je hoeft te doen is:

1. Polette volgen op Instagram
2. Esmeefordays volgen op Instagram
3. Een comment achterlaten onder deze blog of deze Instagrampost (beide = extra winkans) met welk montuur je graag zou willen hebben (Je vindt alle monturen op de website van Polette.)

That’s it!

Deze winactie loopt tot en met 11 juli, dan kom ik terug van vakantie en ga ik een winnaar kiezen. Succes!

Liefs,
Esmee

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Sigrid
  19/06/2017 at 07:30

  Leuke actie! Ik zou heel graag het montuur 'Ziggy Red' willen winnen. Waarom? Ik probeer graag nieuwe dingen. Naast mijn gammele zonnebril zou ik graag een goede op sterkte in mijn bezit willen hebben. Ronde vormen, leuke kleuren, ik hou ervan! En aangezien je in de zomer onvergetelijke momenten meemaakt wil ik dat extra goed kunnen zien. Een zonnebril op sterkte komt dan helemaal van pas. Dus niet meer: 'Wat, waar? Ik zie het niet hoor!' Duimen maar! ❤

 • Reply
  Martijn
  19/06/2017 at 07:48

  ? ? ☀️

 • Reply
  Nathalie Slingerland
  19/06/2017 at 08:23

  Jaaaaa zo leuk! Heb zojuis gereageerd op je instagrampost en doe het ook nog graag hier want de pollete bril staat bij mij al een tijd op mijn wishlist! De dean view silver is mijn favoriet!

  Leuk dat je vaker met pollete samenwerkt. Deze zonnebril staat je super!

  Liefs, Nathalie

 • Reply
  Girls-Things
  19/06/2017 at 08:47

  Wat leuk! Ik zit namelijk er ook aan te denken om een zonnebril op sterkte te nemen.
  Met autorijden heb ik altijd mijn gewone bril op (voor veraf) maar met dit mooie weer is een zonnebril wel beter.
  Het model: Délice Trans. S vind ik erg mooi. Op je instapost heb ik ook al gereageerd en volg jouw en Polette!

 • Reply
  By-Evelien
  19/06/2017 at 08:54

  Heel erg leuk! De polette zonnebrillen zijn altijd zo mooi <3
  Ik vind het model beatles heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Sharon Dusk
  19/06/2017 at 10:28

  Whoo tof! Ik zou graag de Halo Black op sterkte willen winnen �� wist niet dat er zulke toffe zonnebrillen op sterkte bestonden!

 • Reply
  Martijn
  19/06/2017 at 11:00

  Ohja, ik ben helemaal vergeten welke bril ik zou willen winnen! Ik zou graag de Amsterdam willen in de kleur zwart 😀

 • Reply
  Lotte Dewit
  19/06/2017 at 11:17

  Ooh dit is zooo leuk ❤️ Ik zou graag de Anecdote Black winnen. Ik vind deze zooo leuk ��

 • Reply
  Anna Maria
  19/06/2017 at 12:13

  Ik heb vorig jaar voor eerst een zonnebril genomen 😉 Helaas moet er bij mij meer in dan enkel sterkte…

 • Reply
  Jolien Schepers
  19/06/2017 at 16:20

  Wow echt een super leuke winactie !!! Ik vind het echt super stom dat ik niet elke zonnebril kan kopen die ik wil omdat ik er een met sterkte nodig heb ! En meestal zijn de zonnebrillen op sterkte minder mooi dan die gewoon in de winkel hangen ! Maar de monturen op Polette vind ik super mooi !! Ik heb ook echt een zonnebrillenverslaving maar de brillen met sterkte zijn meestal zo duur en daarom heb ik er maar 1 die al een paar jaar oud is ! Ik vind het montuur (Dean View) super mooi en ik wil deze super graag hebben zodat ik in de zomer met een mooie trendy zonnebril kan rondlopen !! ???

 • Reply
  Esile B
  19/06/2017 at 18:22

  Ik ben ook echt verslaafd aan zonnebrillen, maar mijn zicht wordt steeds slechter. Het zou een superleuk verjaardagscadeau zijn. Ik vind je blogs echt geweldig! Ik zou graag
  Butterfly écaille willen hebben. Ik heb ook gereageerd op je insta ❤️

 • Reply
  Roos (Emily)
  19/06/2017 at 19:13

  Wauw super leuke actie! Ik heb zelf een bril, maar geen lenzen omdat ik dit niet kan verdragen. Een zonnebril op sterkte zou dus erg handig zijn aangezien ik ook erg van leuke zonnebrillen hou! ik hoop alvast dat de vervelende zonnige dagen zonder zonnebril voor mij voorbij gaan zijn op 11 juli! ������������ Welk montuur maakt me helemaal niet uit! Ik hou van gewaagde modellen waardoor ik anders ben dan anderen! Het maakt je uniek and i love it! ��

 • Reply
  Anouk_Schelfaut
  19/06/2017 at 19:38

  Ik vind dit een super leuke winactie! Ik twijfel al zo lang over het kopen van een zonnebril op sterkte, maar ik kom er nooit toe omdat ik dan denk:'ik zie wel genoeg zonder sterkte!' (Wat dus totaal niet waar is 😉
  Dus daarom leek dit mij een leuke kans om de stap toch te zetten!
  Ik ben gek van de Dean View, dus het zou geweldig zijn moest het die kunnen worden (op sterkte!!)

 • Reply
  Esmee D
  22/06/2017 at 09:10

  Super leuk dat jullie allemaal meedoen <3!

 • Reply
  Anita H.
  30/06/2017 at 00:51

  Mocht ik de gelukkige zijn, dan wordt dit mijn montuur (gewone bril): http://www.polette.com/nl/dinausorus.html. Lekker gek, opvallend.

Leave a Reply